Aanbod

Bootcamp voor bedrijven

Fitte en vitale werknemers zijn goud waard voor iedere onderneming. Yes! Thoen biedt bedrijven bootcamplessen aan, waarbij het doel enerzijds de fitheid van de medewerkers is en anderzijds het groepsgevoel dat ontstaat uit teamwork. Groepen van maximaal 20 personen per keer gaan aan de slag om deze doelen te bereiken. Bedrijven kunnen zich inschrijven voor een lessenreeks van bijvoorbeeld 10 lessen, maar eenmalige trainingen zijn uiteraard ook mogelijk. Benieuwd wat Yes! Thoen voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Yes! Thoen om de mogelijkheden te bespreken.   

Let op. Wegens zwangerschapsverlof zijn er de komende periode geen trainingen. Vraag rond augustus 2022 naar de mogelijkheden en houd de site en socials in de gaten.

“Ik zou Yes! Thoen aan iedereen aanraden, omdat het echt lekkere, gevarieerde bootcampsessies zijn, waarbij je je hele lichaam traint. Het personeel van JEM-id, een ICT-bedrijf dat zich richt op softwareoplossingen die voor veranderingen zorgen, trainde wekelijks bij Yes! Thoen. Eerst een les in de praktijk en nu tijdens de gedwongen thuiswerksituatie volgen we de lessen online. Via Zoom werken we ons wekelijks in het zweet en door de afwisseling van leuke oefeningen, is iedereen enthousiast om mee te doen. Echt een aanrader voor andere bedrijven!”

– Merel van Jem-id

De club van 50+

Wel fit worden, maar niet opgejaagd willen worden door de jongeren? De club van 50+ is bedacht voor mensen die hun conditie op een iets ander tempo willen verbeteren. Wel uitgedaagd worden en lekker bewegen maar in een iets ander ritme dan het jonge spul. De trainingen zijn daarom zo intensief als de groep wil, maar de gezelligheid is daarom zeker niet minder. Bewegen is van vitaal belang, maar het kan allemaal wel in het eigen tempo. Wat levert een bootcamp training je op? Je voelt je fitter, zowel lichamelijk als geestelijk. Bij de club van 50+ worden vooral spierversterkende trainingen gedaan, met behulp van het eigen lichaam maar ook elementen die we tegenkomen zoals bruggetjes, bankjes, trappetjes, stoepranden etc. Tussen de oefeningen door zullen we ook stukken wandelen, zodat we ook nog wat van de mooie omgeving van Midden-Delfland of het Westland zien. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten aan oefeningen? Bekijk eens wat online video’s op het youtube kanaal van Yes! Thoen.  

“Door de filmpjes van Jessica ben ik enthousiast gaan oefenen. Door haar enthousiasme en het feit dat ik zelf kan bepalen wanneer ik de oefeningen doe, is het heel fijn voor mij. De oefeningen worden heel goed uitgelegd en ik kies gewoon de oefening waar ik op dat moment zin in heb. Als ik Yes! Thoen in drie woorden moet omschrijven, dan zijn het: Enthousiast, stimulerend en duidelijk.”

– Erika Vollebregt