Het idee achter Yes! Thoen is in 2012 ontstaan toen Jessica Thoen samen met een vriendin bootcamplessen ging geven aan vriendinnen. Dit is zo goed bevallen dat zij in 2019 besloot om haar werktijd in het onderwijs te halveren en de sprong te wagen. De vele afwisselende oefeningen in de prachtige omgeving van het Westland en Midden-Delfland, maken dat de bootcamplessen van Yes! Thoen een groot succes zijn. Het is Jessica’s missie om mensen in beweging te krijgen. “Het is wetenschappelijk bewezen dat dagelijks bewegen je fitter houdt, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je zoveel beter na een training.”

“De voorbereiding die Jessica in de bootcamplessen legt, laten zien hoe bevlogen zij is. Ze geeft aandacht aan alle deelnemers en zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau wordt uitgedaagd. Er zit veel variatie in haar trainingsstof, en ze weet heel goed sfeer te brengen tijdens de soms pittige work outs.”

– Marloes & Frank

“Je krijgt persoonlijke begeleiding op een enthousiaste en positieve manier. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en op een laagdrempelige wijze. Dus aan iedereen die denkt dat bootcampen niks voor hen is, dat dacht ik ooit ook. Maar toen ik eenmaal een les had meegedaan, was ik om. Ik merk dat ik sterker en fitter ben geworden, wie wil dat nou niet?”

– Bianca

“Ik vind de flexibiliteit die een strippenkaart geeft heel fijn. En hoewel we heel serieus trainen, nemen we onszelf niet al te serieus en is er genoeg ruimte om te lachen. De motiverende en grappige appjes en digitale trainingen helpen hier zeker bij. Jessica is betrokken, enthousiast en gezellig. Dus voor iedereen die op een laagdrempelige manier op zijn/haar niveau wil trainen, is Yes! Thoen een aanrader!”

– Rosanne